Varmt välkommen till Föda Trygg Gravidyoga i samarbete med Yoga Stenungsund, Selins väg 5 i Stora Höga. Vi kör treveckorsmoduler med samma pass alla tre gångerna för att du och din kropp ska kunna fördjupa rörelserna och den mentala träningen. Anmäl dig här. Varje kurs bjuder på ett nytt pass men med samma fokus på den mentala träningen som är så viktig under förlossningen. Alla kurser ligger på söndagar kl 11-12.30.

Kursdatum:

Kurs 1:   19/1   26/1   2/2

Kurs 2:    9/2   16/2   23/2

Kurs 3:    29/3   5/4   12/4

Kurs 4:    19/4   26/4   3/5

Om du har svårt att binda upp dig tre veckor på rad, gå enstaka pass. Skicka då gärna iväg ett sms (0701-495423) någon dag innan, så jag kan få tag på dig i händelse av inställt pass.

Föda Trygg Gravidyoga grundar sig på mjuk yoga som speciellt inriktar sig på att få din kropp att spänna av. Det är viktigt att sänka sin grundspänningsnivå inför förlossningsarbetet men också att träna på att slappna av trots att vissa delar av kroppen arbetar hårt. Du tränar på att syresätta dig och livmodern på ett så effektivt sätt som möjligt och att synkronisera andningen med kroppens födsloarbete för att öka din uthållighet, höja stresströskeln, kapa smärta och stötta förlossningsprocessen på bästa sätt. Du tränar att bibehålla fokus och koncentration under förlossningens olika faser och får tillfälle att träna andning, avslappning och mentalt fokus i kombination med olika förlossningsställningar. Föda Trygg Gravidyoga bibehåller och förstärker din fysiska smidighet så att du minskar och förebygger spänning och smärta i rygg, axlar och nacke. Du får också möjlighet att knyta an till ditt ofödda barn under lugna och fina meditationer, något som kan vara svårt att hinna med om du t ex har äldre barn som tar all tid hemma. Föda Trygg Gravidyoga är födandeträning när den är som bäst och precis det du behöver under graviditeten och inför förlossningen.

Pris: 700 kr/treveckorskurs (eller 250 kr/pass)

1200 kr när du bokar 2 kurser direkt

-50% rabatt för din partner när hen tränar med dig.

Fördjupad förberedelse

När du närmar dig förlossningen kan du sedan fördjupa dig ytterligare tillsammans med andra gravida i den specifika Förlossningsträningen. Utifrån dina och de andras individuella behov samtalar vi kring olika frågor och specialtränar olika verktyg som särskilt intresserar dig.